Seakeeper logo

 

     
    HOME     •     TOEPASSINGEN     •     PRODUCTEN     •     OVER ONS     •     MEDIA     •     CONTACT    
 
   


Toepassingen

   
   

De gyrostabilisatoren zijn voor meerdere doeleinden uitstekend inzetbaar. Slechte weersomstandigheden? Geen probleem! Met een Seakeeper aan boord kunt u gewoon de zee op. Met de gyrostabilisator worden de golfbewegingen gereduceerd en ervaart u een stabiele horizon. De gyrostabilasatoren van Seakeeper worden zowel in de recreatieve als commerciële vaart ingezet. In de recreatieve markt is ons product voornamelijk terug te vinden in luxe jachten zoals: Dutch Falcon Yachts, Wajer, Vanquish, Elling, etc.

Hier wordt het product vooral gebruikt voor een stukje luxe en comfort. De technologie van Seakeeper heeft ervoor gezorgd dat 's werelds toonaangevende jachtbouwers zeggen dat dit het beste stabilisatie systeem is. Het elimineert 70-90% van de vermoeiende en gevaarlijke rolbewegingen van het schip op de golven. Het vereist geen aanpassingen van de bestaande romp van het schip en een Seakeeper installeren is eenvoudig. De koeltechniek, het toepassen van een gyro in een vacuüm en de lagers zijn gepatenteerd.

Voor de commerciële vaart is het een ideaal product voor werkzaamheden op zee. De gyrostabilisator maakt het werken op zee veiliger en gemakkelijker. Een volledig gestabiliseerd schip in de haven of offshore zorgt niet alleen voor meer rust maar ook voor meer veiligheid aan boord voor de bemanning en een beter resultaat bij bijv. bodemsurveys. Door gebruik te maken van een Seakeeper gyro boekt u winst op veel terreinen. Het brandstofverbruik verbetert, er is meer tijd om te varen/werken en door de stabiliteit wordt de bemanning minder snel moe. Maximaliseer dus snel uw winst door te kiezen voor een Seakeeper! Een groot voordeel van de Seakeeper gyro-stabilisatoren van Seakeeper is dat deze zowel varend als stilliggend te gebruiken is. Met een van onze commerciële klanten Sima Charters hebben wij ook al meerdere malen een Sea-trail gedaan om onze klanten en geïnteresseerden het product real-life te laten ervaren. Benieuwd? Bekijk de video!   
   
Meer weten?


Voor de veelgestelde vragen,
verwijzen wij u graag door naar onze FAQ-pagina.

De gyrostabilisator van Seakeeper worden in de
Benelux exclusief geleverd door Koninklijke Van Twist.

Blijf op de hoogte via Facebook, Linkedin en Instagram!


Seakeeper
   
    © Koninklijke Van Twist | KVT-verkoopwaarden NL   |  KVT Sales conditions ENG   |  FAQ